Project Description

Reforma de local per a Sala d’Exposicions, Barcelona

Arquitectes: Gerard Martínez i Rosa Lladós

Fotografia: Gerard Martínez

L’encàrrec ve de la mà d’un artista holandès que es dedica a l’art i recentment havia adquirit uns baixos al Poblenou de Barcelona. Aquests baixos havien estat sense us durant força temps, i el seu interior estava sense pavimentar i amb presència d’humitat per capil·laritat.

La reforma que es va dur a terme és allò que el propi local demanava. Es va concentrar el programa més privat en un lateral, el qual conté el bany, la cuina, un despatx i un espai d’emmagatzematge en la part superior. La resta del local es va mantenir lliure com a sala d’exposicions.

Es va buscar mantenir tot allò que era original del local, com les fusteries i els porticons antics, les capes de pintura acumulades al llarg dels anys, i sobre tots aquests estrats s’hi va afegir els elements nous, com a contrast amb l’arquitectura de base.

Podeu visitar els artistes que hi exposen a: http://iamalsohere.club