Project Description

Disseny interior d’una sala d’estar, Argentona

Arquitecte: Gerard Martínez

Fotografia: Gerard Martínez

Els clients propietaris d’un habitatge unifamiliar aïllat d’Argentona,  va encomanar a Llar arquitectura una intervenció a nivell d’interiorisme per tal de modificar la imatge de la sala. Es demanava que amb un petit gest els propietaris se sentissin còmodes amb els acabats interiors de la seva casa.

La proposta consisteix en utilitzar un tauler de virutes de fusta i formigó (VIROC) per trasdosar una de les parets del menjador. Aquest material permet donar un acabat similar al formigó i enfosqueix el fons de la TV, alhora que en ressalta la seva visió.

Es trasdossa també la paret lateral on hi ha la llar de foc per tal que aquesta quedi integrada en el conjunt. Aquest trasdós finalita als extrems amb uns perfils de xapa metàl·lica plegada que permeten emmagatzemar fusta i també generar un armari ocult amb tots els reproductors d’audio i video.

Els colors neutres de la intervenció ens ajuden a integrar un paviment de marbre de tonalitats verdoses.