Project Description

Disseny interior d’un Business Center, Badalona

Arquitecte: Gerard Martínez

Arquitecte col·laborador: Joan Maurici Trepat

Fotografia: Anna Morago Photography

El local s’ubica a la cantonada del c/ Francesc Layret i c/ de la Mercè de Badalona. Es tracta d’un local de planta baixa i planta soterrani dividit en dues parts separades per l’escala comunitària que permet l’accés a l’edifici plurifamiliar de la finca.

El programa que sol·licita la propietat és de tres usos: un espai per a l’atenció personalitzada de Lladó grup consultor, una sala polivalent on es puguin fer reunions formació i un espai de coworking.

El projecte de Llar Arquitectura distribueix el programa en cada espai i procura un disseny amb el qual es pugui identificar Lladó grup consultor. La peculiaritat de la sala polivalent es troba en el seu mobiliari, ja que es dissenya una taula central que pot ser recollida en forma de panells penjats a les parets, deixant així l’espai lliure en cas que es necessiti posar cadires per formació. Es practiquen tres lluernaris en el paviment de la planta baixa per tal de donar llum a la sala polivalent. Es refà l’escala amb la mateixa intenció d’aixamplar l’espai i oxigenar-lo.

Un sistema de ventilació i extracció mecànica a l’interior del trasdosat de les parets del soterrani garanteix el control de la humitat i les olors derivades de la mateixa.