Project Description

Mobiliari modular infantil

Arquitecte: Gerard Martínez

Fotografia: Miquel Àngel Romero

Encaix és el resultat de la col·laboració amb Ergokids per la fabricació d’una sèrie de mobiliari evolutiu infantil.

La col·lecció Encaix ens permet fer infinitat de combinacions a partir de cinc mòduls bàsics fins a aconseguir aquella composició que més s’ajusta a les necessitats. La facilitat de muntatge i desmuntatge dels mòduls ens permet transformar-los i que aquests evolucionin paral·lelament al creixement dels nostres fills i filles.

Cantells arrodonits, formes suaus, forats per treure el cap i elements amb múltiples posicions fan que Encaix sigui una col·lecció divertida i adaptable a qualsevol espai de la llar.

Per la fabricació d’aquesta col·lecció s’ha escollit la fusta de bedoll i el pi massís establint criteris de proximitat i ecodisseny. La qualitat i resistència dels mobles farà que estiguin molts anys a casa nostra, fent de la durabilitat un dels millors atributs de la sostenibilitat.

Els espais on vivim no són sempre tan grans com voldríem i per això aquesta col·lecció aposta per deixar lliure l’espai de joc natural dels infants, el terra, proposant composicions on podem tenir l’armari o la prestatgeria alçats, aprofitant l’espai inferior com a zona de joc.